Осем години след годежа актьорът Джейсън Стейтъм е готов да направи следващата

...
Осем години след годежа актьорът Джейсън Стейтъм е готов да направи следващата
Коментари Харесай

След 15 години и 2 деца, те са готови за сватба

Осем години след годежа актьорът Джейсън Стейтъм е подготвен да направи идната крачка и да се ожени за своята обичана – модела Роузи Хънтингтън-Уайли.

Стейтъм от години има репутацията на неприятно момче със студено сърце поради функциите, които играе в киното, но  към този момент 15 години е със супер модела Роузи, от която има две деца – наследник Джак и щерка Изабел.

Двамата британци стартират да излизат през 2009 година, а през 2016 година се сгодяват. А 20-годшината им разлика в никакъв случай не е била спънка за връзката им.

Въпреки че посещават дружно събития на аления килим и понякога разгласяват един за различен в обществените мрежи, звездната двойка не споделя прекалено много детайлности за взаимния си живот и фамилията си. Едно нещо обаче постоянно демонстрират - огромната обич, която изпитват един към различен.

Двамата планират дълго отлаганата си женитба. Кога тъкмо ще се случи събитието към момента не е ясно.

Година откакто Джейсън и Роузи се сгодиха, тя забременя и роди първото им дете - синът им Джак. Моделката показа щастливата вест в Instagram, публикувайки черно-бяла фотография, на която мъничката ръчичка на новороденото държи нейната.

Според близки източници до двойката това е и една от повода да отсрочат сватбата за по-нататъка. 

В едно от медийните си изявленията Роузи споделя, че с Джейсън възнамеряват да се оженят, само че не бързат да се изкачат до олтара.

" Мисля, че времето ще пристигна “, споделя тя пред Extra малко след раждането на Джак.

" Бяхме толкоз съсредоточени върху работата си и Джак се появи, че несъмнено приказваме за това. Очакваме с неспокойствие този миг. Това също по този начин не е голям приоритет за нас. Толкова сме щастливи “, споделя моделът.

На 2 февруари 2022 година двойката посрещна второто си дете - щерка им Изабела. Роузи още веднъж показа новината в Instagram, публикувайки сладка фотография на ръчичката на бебето, която наднича от кошарката ѝ.

Последните фотоси, които Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън са разгласили дружно, са от лятната им отмора в Гърция. Двамата наподобяват по-влюбени от всеки път. Моделката обича и да демонстрира Джейсън в ролята на татко. 

Лятото Роузи беше споделила фрагменти на артиста, който учи сина им Джак да кара сърф, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР